rollindocking

új szintre emelt

e-ROLLER töltés

Hatékony és rendszerezett e-roller megosztás egy zöldebb városi közlekedésért.

Indukciós töltő és dokkoló állomásainkkal a 21. század mikromobilitását tesszük gyorsabbá, költség- és energiafelhasználásban pedig hatékonyabbá.

rollin

rollin

töltőállomásOk

A strapabíró alapanyagoknak köszönhetően a Rollin állomásai minden évszakban használhatóak. A rendszert vezeték nélküli töltésre terveztük, így felhasználóknak nem kell a töltőkábeleket bedugni és kihúzni egy-egy út végén.

A gyors és egyszerű elhelyezés érdekében a Rollin állomások többféleképpen használhatók, a városkép igényeitől függően.

Egy 10 e-rollert töltő és dokkoló állomás nem foglal nagyobb helyet, mint egy parkoló autó, és a technológiánk bármilyen e-rollerrel alkalmazható.

rollin

miért

indukciós?

Biztonság, hatékonyság és tartósság a három fő szempont a fejlesztésünkben.

A kapcsolódások mind burkoltak, így nem rozsdásodnak és az elektronikai hibák lehetősége is minimális. A csatlakozó kábel kevésbé kopik, hiszen a csatlakozókat nem szükséges bedugni és kihúzni.

rollin

akiknek

előnyt nyújtunk

Önkormányzatok

Az önkormányzatok egy zöldebb városi közlekedéshez tudják segíteni a lakókat, jobb parkolóhely per személy arányt tudnak kialakítani, és egy rendezett városképet kapnak.

E-ROLLER megosztó cégek

A megosztó cégeknek alacsonyabb töltési költséget és jobb társadalmi, valamint politikai elfogadást biztosítunk a rendszerezett infrastruktúrával.

magáncégek

Magáncégek esetében, legyen az bevásárlóközpont, hotel, irodaház vagy ipari parkok a látogatók vagy akár az alkalmazottak kapnak egy gyors és kényelmes mikromobilitási szolgáltatást.

rollin

Moduláris

telepítés

Mérnökeink úgy tervezték az állomásokat, hogy azok alkalmazkodjanak a város adottságaihoz, és a lehető legtöbb helyre lehessen elhelyezni őket kényelmesen és akadálymentesen.

Kérdése van?

+36 30 645 5122

© Copyright 2021 Rollindocking

Minden jog fenntarva!

 web design